Tesztelt kínálat, termékgarancia, ingyenes szállítás 25.000 Forint felett!

Zárható Grillrács
Zárható Grillrács
3 490 Ft

Zárható Grillrács

Kitűnő választás, ha összejön a nagy család vagy a baráti kör.

Ez a zárható grillrács minden grillezési alkalomhoz kiváló választás.

A grillrács anyagában megtestesíti a minőséget és a tartósságot. Krómozott vassal és fával készült, amelyek ellenállnak a hőnek és biztosítják a hosszú élettartamot.

A grillrács mérete tökéletesen alkalmassá teszi a kényelmes grillezést. A nyéllel együtt 52,5 cm hosszú, a sütőrész pedig 34 cm széles. A sütőrács hasznos területe 32,5*23 cm, amelyen elegendő hely van a grillezni kívánt hal, hús vagy zöldség elkészítéséhez.

A grillrács súlya mindössze 220 g, így könnyedén kezelhető és hordozható. A könnyű súly lehetővé teszi, hogy könnyedén grillezzen mindenféle szabadtéri tűznél.

Az egyszerű használat érdekében csak nyisd szét a grillrácsot, helyezd bele a grillezni kívánt ételt, majd csukd össze. Az erős zár biztosítja, hogy az étel a helyén maradjon és egyenletesen süljön meg minden oldalról.

Abszolút ajánljuk ezt a grillrácsot mind a grillezéshez, mind kerti partikhoz, vagy bármilyen más alkalmakra. Az egyszerű kezelhetőség és a minőségi anyagok miatt bármelyik grillezési élmény gyönyörűvé válik.


Szeretnéd ezt a szuper terméket? Tedd a kosárba!
3 490 Ft
Adatok
Cikkszám:
920651
Legkeresettebb termékek