Tesztelt kínálat, termékgarancia, ingyenes szállítás 25.000 Forint felett!

Vietnámi balzsam
Vietnámi balzsam
990 Ft

Vietnámi balzsam

A vietnámi balzsam a 60-as évek óta népszerű hazánkban, de már az 1880-as évek óta forgalomban van. Számos más néven is ismert, mint például tigris balzsam vagy ritkábban kínai balzsam.

Ki ne ismerné a 2 centi átmérőjű, kis piros fém dobozkát, ami egy erős illatú, zsíros kenőcsöt rejt magában.

A vietnámi kenőcsöt számos célból használják, mert a távol-keleti népi gyógyászatban már több, mint 100 éve bevált. Többek között a reumás panaszok enyhítésére, izomfájdalomra, rovarcsípésre vagy sportsérülésre lehet használni külsőleg. A müködési mechanizmusa a fertőtlenítő és ellenirritáló hatásában rejlik.

A balzsam valójában irritációt okoz a bedörzsölés helyén, így enyhíti a fájdalmakat a bőr alatt, ahol például a feszült izomcsoport vagy éppen a csípés okozta duzzanat található.

Emellett hasznos lehet fejfájás csillapítására, ha a halántékra dörzsöljük vagy orr alá kenve a megfázásos tüneteket képes enyhíteni.

A vietnámi kenőcs több, mint 10 összetevőből áll, melyek együttesen szinergiahatásba képesek lépni és együtt támogatni az egészséget és jóllétet.

Vietnámi kenőcs összetevői:

Ceyloni fahéjfa (Cinnamomum Zeylanicum), kámfor, menthol kristály,  szegfűszeg (Eugenia Caryophyllus), párnás törpefenyő (Pinus Pumilio),  eukaliptusz (Eucalyptus Globulus), méhviasz (Cera Alba / Cera Flava / Beeswax), montán viasz, Vaselinum Album, cerezin, Methyl Nicotinate


Szeretnéd ezt a szuper terméket? Tedd a kosárba!
990 Ft
Adatok
Cikkszám:
753076
Legkeresettebb termékek