Tesztelt kínálat, termékgarancia, ingyenes szállítás 25.000 Forint felett!

Praktikus kézi meggymagozó készülék tapadókorongos talppal és tartállyal
Praktikus kézi meggymagozó készülék tapadókorongos talppal és tartállyal
4 490 Ft

Praktikus kézi meggymagozó készülék tapadókorongos talppal és tartállyal

Praktikus – a magozó különösen hasznos lesz, ha cseresznyét szeretnél sütéshez, főzéshez vagy befőzéshez használni, mert a magok kézi eltávolítása időigényes és körülményes lehet. Ez egy egyszerű, de hatékony eszköz, amit értékelni fognak a szakemberek és a lekvár kedvelői egyaránt.

 

Gyors mageltávolítás – lehetővé teszi a nagyobb mennyiségű cseresznye gyors feldolgozását. Miért éri meg kimagozni a cseresznyét? A magok befolyásolhatják az elkészült lé ízét, keserű utóízt adva neki. Az eszköz a cseresznyéket megzúzás nélkül távolítja el a magjuktól, így egész gyümölcsökkel készíthetünk lekvárt.

 

Szilikon tapadókorong – a készülék aljára egy tapadókorongot tettek, így a magozó nem fog elmozdulni a munkalapról.

 

Magtartály – a használt mechanizmusnak köszönhetően a magok egy különleges tartályba hullanak, amit a munka befejezése után ki lehet húzni és a tartalmát kidobni, a gyümölcsök pedig egy csatornán keresztül kerülnek az alatta lévő tartályba.

 

A magozó egy olyan eszköz, ami időt és energiát takarít meg, miközben a cseresznyék ízének és minőségének megőrzését teszi lehetővé. Nem csak profi szakácsoknak, hanem otthoni szakácsoknak is ideális segítőtárs lesz. Rendeld meg most, és fedezd fel az egyszerűség és hatékonyság örömét az ételek elkészítése során!


Szeretnéd ezt a szuper terméket? Tedd a kosárba!
4 490 Ft
Adatok
Cikkszám:
178783
Legkeresettebb termékek