Tesztelt kínálat, termékgarancia, ingyenes szállítás 25.000 Forint felett!

GALAXIS projektor – csillagos ég party lámpa, bluetooth lejátszó távirányítóval
GALAXIS projektor – csillagos ég party lámpa, bluetooth lejátszó távirányítóval
9 890 Ft

GALAXIS projektor – csillagos ég party lámpa, bluetooth lejátszó távirányítóval

- 10 színkombináció és 21 fantasztikus megvilágítási mód: A Music Galaxy projektor 4 színes lámpával (kék / fehér / zöld / piros) 10 többszínű kombinációt tartalmaz, miközben a csillagfény folyamatosan világíthat. Az „óceán hullám” üzemmóddal a fény és a csillagok együttesen akár 21 vetülési módot is elérhetnek.

 

- Távirányítós: Már nem kell aggódni az ágyból vagy a kanapéról való felkelés miatt az éjszakai fény be- vagy kikapcsolásához, használd a távvezérlőt a csillagvetítő fényének irányításához, a színes fények vezérléséhez, a fényerő beállításához, a készülék be- és kikapcsolásához, a lámpa, vagy a világítási mód megváltoztatásához. A legújabb, hanggal aktivált villódzás mód lehetővé teszi, hogy a vetítés színét az ütemnek megfelelően változtasd meg.

 

- Beépített hangszóró és automatikus kikapcsolási időzítő: Kiválaszthatod kedvenc zenéid Bluetooth vagy USB keresztül, és altatódal zenét játszhatsz, pihentető, közvetítő zene az éjszakai fényben, miközben az éjszakai égbolt alatt látja az aurora ködfelhő galaxist. Beépített 1H, 2H automatikus kikapcsolási időzítő, szabadon beállítható, hogy a távvezérlő automatikusan kikapcsoljon x idő után.

 

- Gyönyörű ajándék családoknak és gyerekeknek: A csillagos projektor éjszakai fénye alkalmas születésnapra, házibulira, esküvőre, szobai dekorációra, gyermeknapra, karácsonyra, évfordulós ajándékokra. Csodálatos és csillagos légkört teremt a gyerekeknek, hogy ösztönözzék kíváncsiságukat, fantáziájukat, kreativitásukat. Ezenkívül tökéletes beltéri dekorációnak is!


Szeretnéd ezt a szuper terméket? Tedd a kosárba!
9 890 Ft
Adatok
Cikkszám:
738444
Legkeresettebb termékek